المقادير:
كيلو صدور فراخ_3بصلات كبار_نص حزمة بقدونس_حبةطماطم متوسطة_
ملح وفلفل اسود وبهارات وكارى_مستردة_معلقة كبيرة خل_معلقتين من السمن.
الطريقة:
نقطع البصل شرائح رفيعة ونتبلة بالملح والفلفل المستردة وبهارات وكارى.
نقطع الدجاج مكعبات ونضع الخليط السابق عليه ونضيف الخل عليه ونضعها فى الثلاجة وممكن تكون قبلها بيوم.
نضع الشاورمة فى الصنية ونضع السمن عليها ونقطع الطماطم والبقدونس عليها قطع ضغيرا جدا ونتركها على النار وقبل ما الميه تنشف من عليها نضعها فى الفرن تحت الشواية لحد لما وشها يصبح ذهبى ونطلعها.
وبالهنا والشفا
كيلو صدور فراخ_3بصلات كبار_نص حزمة بقدونس_حبةطماطم متوسطة_
ملح وفلفل اسود وبهارات وكارى_مستردة_معلقة كبيرة خل_معلقتين من السمن.
الطريقة:
نقطع البصل شرائح رفيعة ونتبلة بالملح والفلفل المستردة وبهارات وكارى.
نقطع الدجاج مكعبات ونضع الخليط السابق عليه ونضيف الخل عليه ونضعها فى الثلاجة وممكن تكون قبلها بيوم.
نضع الشاورمة فى الصنية ونضع السمن عليها ونقطع الطماطم والبقدونس عليها قطع ضغيرا جدا ونتركها على النار وقبل ما الميه تنشف من عليها نضعها فى الفرن تحت الشواية لحد لما وشها يصبح ذهبى ونطلعها.
وبالهنا والشفا
1/21/2009, 13:02 من طرف عذاري
» طبق محشى دايت
1/16/2009, 22:43 من طرف ميدوالمصرى
» اعلان
1/16/2009, 10:06 من طرف د.ايمان الراشد
» آيس كريم اللوز
1/15/2009, 21:15 من طرف نور القمر
» لو عطاك حبيبك يده وش تكتب فيها؟؟؟
1/15/2009, 20:47 من طرف ميدوالمصرى
» يوميات موظف استعلامات 905
1/15/2009, 20:46 من طرف نور القمر
» ترقبو التصاميم
1/15/2009, 20:38 من طرف نور القمر
» انا عضوة جديدة
1/15/2009, 20:02 من طرف نور القمر
» احذيه دخلت التاريخ
1/15/2009, 09:28 من طرف noor2009