المقادير:
2كوب دقيق_1ونصف كوب سكر_نصف كوب زبدة_نصف معلقة بيكنج بودر_2ملعقة فانيليا_2بيضة_نصف كوب لبن-5 موزات مهروسة_ربع معلقة ملح.
الطريقة:
نخلط السكر مع الزبدة لحد ما تبقى زى كريمة وبعدين بضرب البيض مع الفانيليا ونضفهم على السكر والزبدة ونخلطهم كويس وبعد ذلك ننخل الدقيق مع البيكنج بودروالملح وبضيفه على السكر والبيض والزبدة شويه شويه مع الضرب جيدا وبعد ذلك بضيف الموز المهروس و اللبن مع الضرب جيدا وبعد ذلك نضعها فىى الصنية وندخلها الفرن لمدة ساعة الا ربع.
وبالهنا والشفا
2كوب دقيق_1ونصف كوب سكر_نصف كوب زبدة_نصف معلقة بيكنج بودر_2ملعقة فانيليا_2بيضة_نصف كوب لبن-5 موزات مهروسة_ربع معلقة ملح.
الطريقة:
نخلط السكر مع الزبدة لحد ما تبقى زى كريمة وبعدين بضرب البيض مع الفانيليا ونضفهم على السكر والزبدة ونخلطهم كويس وبعد ذلك ننخل الدقيق مع البيكنج بودروالملح وبضيفه على السكر والبيض والزبدة شويه شويه مع الضرب جيدا وبعد ذلك بضيف الموز المهروس و اللبن مع الضرب جيدا وبعد ذلك نضعها فىى الصنية وندخلها الفرن لمدة ساعة الا ربع.
وبالهنا والشفا
1/21/2009, 13:02 من طرف عذاري
» طبق محشى دايت
1/16/2009, 22:43 من طرف ميدوالمصرى
» اعلان
1/16/2009, 10:06 من طرف د.ايمان الراشد
» آيس كريم اللوز
1/15/2009, 21:15 من طرف نور القمر
» لو عطاك حبيبك يده وش تكتب فيها؟؟؟
1/15/2009, 20:47 من طرف ميدوالمصرى
» يوميات موظف استعلامات 905
1/15/2009, 20:46 من طرف نور القمر
» ترقبو التصاميم
1/15/2009, 20:38 من طرف نور القمر
» انا عضوة جديدة
1/15/2009, 20:02 من طرف نور القمر
» احذيه دخلت التاريخ
1/15/2009, 09:28 من طرف noor2009